Twee vrouwen zitten op een trap en zijn met elkaar in gesprek
Optimaliseren en verbeteren doe je in stappen. Innoveren en groeien doe je in sprongen. Durven jullie de sprong te maken?

De stip op de horizon

Als je niet weer waar je naartoe op weg bent, dan maakt het niet uit welke weg je neemt. Een next level traject begint met het bepalen van de ambitie van jullie organisatie op het gebied van informatiebeheer. Vaak kan daarbij worden aangesloten op de ambities die er zijn voor de informatiebeveiliging, ICT organisatie of data management.

Misschien heeft je organisatie de opdracht gekregen om ‘op orde’ te komen, maar is dat ook waar je het meeste mee geholpen zijn? Kun je daarmee de maatschappelijke waarde leveren, waar jullie voor aan de lat staan?

Wisselende intensiteit

De begeleiding kan geleidelijk afnemen in intensiteit of kan tijdens een traject wisselen in intensiteit.

Bij zeer intensieve begeleiding is Saskia Giesbers aanwezig in je organisatie en pakt informatievraagstukken voor jullie op. Dit is aan de orde als er geen informatieprofessionals aanwezig zijn in je organisatie. Dit kan komen doordat dergelijke professionals er niet meer zijn, bijvoorbeeld omdat ze in het verleden zijn wegbezuinigd of omdat ze zijn uitgevallen. Het kan ook zijn dat de organisatie net is ontstaan en nog niet volledig op sterkte is.

Wanneer er informatieprofessionals aanwezig zijn in je organisatie dan zorgt Saskia’s begeleiding ervoor dat zij goed in staat zijn om hun rol uit te oefenen. Dit is aan de orde als de informatieprofessionals nog niet zo lang bezig zijn of met veel nieuwe uitdagingen geconfronteerd worden. Naast het begeleiden van de specialisten, kunnen ook managers of proceseigenaren begeleidt worden. Bijvoorbeeld als de information governance net is veranderd.

Bij de minst intensieve begeleiding houdt Saskia een vriendelijke vinger aan de pols. Ze blijft de organisatie volgen en is bereikbaar voor vragen, om te sparren of om terug te blikken op een verandering die samen is gerealiseerd toen de begeleiding meer intensief was.

Wil jij het next level traject?

Neem contact op om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. 

Ervaringen
“Er is nu sprake van gepland improviseren. We hebben een kapstok, die zorgt dat we het processen kunnen versnellen waar dat kan en vertragen waar dat nodig is.”
Proceseigenaar
Ervaringen
“Saskia kijkt naar mogelijkheden en alternatieven voor complexe en weerbarstige problemen”
Directeur Financiën & Risico
Ervaringen
“Saskia is betrokken, secuur, gedreven en deskundig. Geen uitdaging ging ze uit de weg.”
Manager Communicatie