Foto van Saskia Giesbers met een iPad
Ben jij het zat dat veranderingen in jullie organisatie altijd lang duren, veel kosten en er altijd gezeur over is? Doe er wat aan!

Bereik elk doel voor de deadline

Jullie hebben grootse plannen als organisatie. Strategische doelen worden geleidelijk gerealiseerd. Jij zit in deze rol om te zorgen dat dit voor elkaar komt. Helaas lukt het nog niet zo.

Je hebt alweer aan jullie raad van commissarissen en toezichthouder moeten uitleggen dat er hard aan gewerkt wordt maar dat de benodigde verandering nog niet klaar is. Jij hebt die toezeggingen aan hen gedaan en baalt hier dus grondig van.

Ja, alles is voortdurend in beweging: elke dag komt er nieuwe wet- en regelgeving bij, verandert technologie, moeten nieuwe afspraken met leveranciers gemaakt worden, etc.. Dat wil toch niet zeggen dat er niets af kan komen. Het is bijvoorbeeld toch eigenlijk belachelijk dat jullie ICT dienstverlener geen enkel idee heeft wanneer die broodnodige extra beveiliging eindelijk is geïmplementeerd.

Het is alsof er nu een knop is omgezet in je. Je vertrouwt op je medewerkers en partners. Je gelooft hen als ze zeggen dat iets niet kan, want zij zijn immers de deskundigen, maar zo kan het niet langer. Je bent het zat. Het moet afgelopen zijn met al die eindeloze discussies en het voortdurend vooruitschuiven van deadlines.

Het moet sneller kunnen. Je hebt gelijk, het kán sneller. Meer belangrijk nog: het kan sneller, én op een zodanige wijze dat alle mensen in jullie speelveld er laaiend enthousiast over zijn en uit zichzelf de lat nog een beetje hoger leggen. Stel je voor dat je trots kunt zeggen: “Wij bereiken elk strategisch doel vóór de deadline!”.

Wil je weten wat in jullie organisatie nodig is zodat jullie veranderingen altijd voor de deadline af hebben? Meld je aan voor een strategiegesprek.

Het strategiegesprek is geschikt voor jou als:

  • Je directeur of bestuurder bent in een gereguleerde organisatie, zoals in de overheid, zorg, onderwijs, financiële sector of maakindustrie.
  • Je genoeg hebt van halfslachtige veranderprojecten die altijd te laat worden opgeleverd en meer kosten dan begroot.
  • Je gedreven bent om voortaan succesvol veranderingen te voltooien en de moed hebt om de uitdagingen aan te gaan die deze met zich mee meebrengen.
Ervaringen
“Ik heb in 10 minuten 500.000 euro bespaard, doordat Saskia me zei hoe ik ons doel veel slimmer kan bereiken.”
Programmadirecteur in een overheidsorganisatie.
Ervaringen
“Ik ben blij dat ik het strategiegesprek heb gevoerd, al was het best confronterend. Ik zie nu nieuwe mogelijkheden om onze doelen te bereiken.”
Directeur Financiën bij een financiële instelling
Ervaringen
“Het is geweldig hoe Saskia in korte tijd verbanden weet te leggen en wat belangrijk is eruit weet te halen.”
Directeur Bedrijfsvoering bij een overheidsorganisatie

Ben jij een directeur of bestuurder en wil je nú echt stappen zetten en voor succes gaan? Ben je benieuwd naar Saskia’s visie voor jullie situatie zodat benodigde veranderingen vóór de deadline klaar zijn en jullie geld besparen? Vraag dan gratis en vrijblijvend jouw strategiegesprek aan.

In het gesprek wordt jouw situatie en meest prangende strategische doel besproken. Je krijgt helder wat er nu nog in de weg staat om jullie doel te behalen en je aan het einde van het gesprek weet je precies welke actie als eerste nodig is. Het gesprek is telefonisch en duurt ongeveer 45 minuten.

Elke week maakt Saskia tijd voor twee strategiegesprekken. Ze kijkt naar jouw aanvraag en bepaalt aan de hand van jouw gegevens of ze denkt dat een gesprek voor jou zinvol is.