Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden of die van jouw eigen organisatie?

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten (boek Kan dit weg?) en diensten (opruimweek, evenementen etc.) die Unfold Matters aanbiedt en levert, tenzij wordt afgesproken dat de inkoopvoorwaarden van de klant-organisatie (of branche) van toepassing zijn.

Wat belooft Unfold Matters in het algemeen?

 • Dat jij ons kunt bereiken tijdens traditionele kantoortijden en op afspraak. Onze contactgegevens vind je hier.
 • Dat wij duidelijk omschrijven wat je krijgt en wat de prijs is van onze producten/diensten. Dat gebeurt bij producten hier op de website. Bij onze diensten geven we een algemene omschrijving op de website (zie diensten) en specifieke toelichting in de vorm van offertes en brochures.
 • Dat jij onze website kunt bezoeken en dat je kunt deelnemen aan activiteiten ongeacht eventuele functiebeperkingen, zie toegankelijkheid.
 • Dat jouw gegevens zorgvuldig worden beschermd en beheerd, zie privacy en geheimhouding.
 • Dat wij aandacht schenken aan duurzaamheid.

Verzend- en leveringsbeleid van onze webwinkel

Unfold Matters belooft:

 • Dat je producten kan komen ophalen op ons kantoor in Arnhem (gratis, op afspraak) of kan laten bezorgen op een door jou gekozen locatie. Bij bezorging maken wij gebruik van Post NL (brievenbuspost à 4,60 euro). Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling is verzonden en waar je bestelling is (‘track en trace’).
 • Dat je kunt kiezen voor direct betalen of voor betaling achteraf. (Als je kiest voor betalen met Klarna, dan is hun privacybeleid van toepassing)
 • Dat je binnen de bedenktijd van 14 dagen, zonder opgave van reden, de bestelling van een fysiek product kunt annuleren en dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd krijgt. Bij het bestellen van digitale producten krijg je de vraag of je ermee akkoord gaat dat je aan de koop vast zit.
 • Dat je een fysiek product kunt retourneren mits het product niet is gebruikt, in originele staat verkeert en geen gebreken vertoont door onzorgvuldig gebruik. De kosten van het retourneren zijn voor jouw rekening.

Wat verwacht Unfold Matters van jou ten aanzien van onze producten en diensten?

 • Dat je eigen verantwoordelijkheid neemt over het informatiebeheer van je organisatie en je het Unfold Matters niet aanrekent wanneer het informatiebeheer (nog) niet op orde is;
 • Dat je informatie of lesmateriaal van Saskia Giesbers/Unfold Matters kritisch leest voordat je keuzes en besluiten in jouw organisatie daarop baseert. Bij de Landelijke Informatie Opruimweek kan Unfold Matters geen rekening houden met specifiek beleid of strategische doelen van jouw organisatie. Dat gebeurt wel in een Next Level Traject, maar dan nog met het doel om jou je rol meer effectief te laten uitvoeren en niet om te zeggen wat en hoe je iets moet doen.
 • Dat je weloverwogen kiest voor de dienstverlening van Unfold Matters. Neem eventueel contact met ons op voor een kennismaking- en/of transformatiegesprek.
 • Dat je de juiste en actuele contactgegevens aan ons doorgeeft zodat we jou (en eventuele relevante collega’s), zo nodig, kunnen bereiken en onze producten of diensten aan je kunnen leveren.
 • Dat je het auteursrecht van Unfold Matters en anderen respecteert. Dat je de juiste bron vermeldt wanneer je ons lesmateriaal of andere uitingen (her)gebruikt binnen jouw organisatie.
 • Dat je een bestelling of facturen betaalt (of zorgt dat je werkgever dat doet) binnen de termijn die is aangegeven. Dat je je realiseert dat je niet kunt deelnemen aan activiteiten van Unfold Matters als financiële verplichten nog niet zijn voldaan.

Heb je vragen, suggesties, complimenten of klachten?

Neem dan contact met ons op. Alle feedback is welkom, want Unfold Matters verbetert haar dienstverlening voortdurend. Als je ontevreden bent over iets zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wijzigingen in deze algemene voorwaarden?

Deze voorwaarden wordt regelmatig getoetst en zo nodig aangepast. Relaties en klanten van Unfold Matters worden per email geïnformeerd over wijzigingen. Als je het niet eens bent met de wijziging van de voorwaarden dan kun je jouw overeenkomst beëindigen.

UM AV, versie september 2022.