DUURZAAMHEID

We zorgen samen voor onze toekomst en leefomgeving. Wij geloven dat we de grote uitdagingen waar we nu voor staan, samen moeten aangaan en dat iedereen zijn steentje moet bijdragen.

Milieu-impact

Onze CO2-uitstoot komt onder meer voort uit informatie opslag en -uitwisseling (o.a. beeldbellen). Reizen doen we graag met het OV. Het Unfold Matters kantoor is gevestigd in een pand met energielabel A. Het is gelegen op Arnhem Gelderse Poort waar de Green Business Club zich inspant om het kantorenpark duurzaam en levendig te houden. We kopen zoveel mogelijk duurzaam in. We hergebruiken servies en nemen een eigen mok mee, doen aan afvalscheiding en beperken het gebruik van plastic. Brainstormsessies worden doelgericht ingezet om papier afval (post-its, flipovers e.d.) te beperken.

Sociale impact

We besteden aandacht aan de toegankelijkheid van deze website en onze leeromgeving zodat die door iedereen goed te gebruiken is. Onze klanten profiteren ook van onze kennis op dit gebied. Onze teamleden bepalen hun eigen diensten en investering in hun ontwikkeling. Periodiek wordt geĆ«valueerd of de paden nog gelijk opgaan. We werken samen met Het Nieuwe Personeel voor nieuwe leden voor het Unfold Matters team. Saskia Giesbers zet zich in voor de inzet van ‘medewerkers Banenafspraak’ bij klantorganisaties. In haar begeleiding van teams werkt ze onder andere aan samenwerking, inclusief prettige omgangsvormen.

Governance

Unfold Matters is een compacte organisatie met bijpassende mate van bestuur en toezicht. De ondernemers in ons team en onze leveranciers hebben een eigen duurzaamheidsbeleid.

Heb je vragen over onze duurzaamheid? Neem contact met ons op.