Collega's kijken samen naar een beeldscherm, werken samen.
Kijk verder! De problemen waar je mee bezig bent, zijn vaak de symptomen van onderliggende patronen.

Waar wij voor staan

Unfold Matters helpt (semi)overheden om het informatiebeheer te verbeteren zodat zij kunnen aantonen dat ze de goede dingen doen en dat ook goed doen.  

Saskia Giesbers startte Unfold Matters omdat ze organisaties zag worstelen met het inrichten van hun informatievoorziening en informatiehuishouding. Bij verantwoording en bewijsvoering blijkt meestal dat de benodigde informatie niet is vastgelegd of niet te vinden is.

Digitalisering en samenwerking maakte het meestal complexer en lastiger, in plaats van efficiënter en sneller. Afstemming tussen teams, afdelingen en organisaties is vaak een langdurend, bureaucratisch circus.

Zo hoeft het niet te zijn. De aanpak van Unfold Matters zorgt ervoor het informatiebeheer wordt geregeld in lijn met de doelen en kernwaarden van de organisatie. De informatieprofessionals leren samen te floreren in het speelveld. 

INSPIRATIE

“Eén lijk in de kast? Ik zie er wel honderd!”

Ontmoet het team

Unfold Matters bestaat uit een virtueel team van samenwerkende ondernemers.

Saskia Giesbers
Choreograaf in informatiebeheer
Ilonka de Graaf
Operationele processen en communicatie
Elvira van Gastele
Websitebeheer
Miranda Schellevis
Miranda Schellevis
Brand artist en creatief brein
Linda Lex
Linda Lex
Grondlegger Inline Leadership
Dennis Westerhof
Boekhouding en belastingen

Over de oprichter

Saskia Giesbers heeft 20 jaar ervaring met informatievoorziening en informatiehuishouding in overheden en andere organisaties.

Door een bijzondere mix van vakinhoudelijke en veranderkundige kennis en ervaring, danst ze met gemak door lastige situaties. Ze wordt vaak een ‘rots in de branding’ genoemd omdat ze mensen (zelf)vertrouwen geeft.

Saskia studeerde Informatiedienstverlening en –management en heeft daarna haar kennis verrijkt met masterclasses op het gebied van Informatiemanagement, Verandermanagement en Organisatiepsychologie.

Recent voltooide Saskia ‘Introduction to Complex Systems’ en ‘Professionals in an Era of Change’ aan Universiteit Utrecht. Ze is gecertificeerd op het gebied van Lean en Agile werken (Scrum en SAFe).

Meer informatie?

Wil je weten wat Unfold Matters voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk het aanbod